Just shoot me

Det var längesen jag var såhär trött, enormt trött, kroppen vill bara lägga av trött. Jobbade igår mellan 20.30-01.40 och var trots det hemma vid halv tre, såg klart en film jag och Daniel påbörjade innan mitt pass. Var i säng runt fyra tror jag. Upp klockan åtta, fixa med allt inför loppisen jag skulle medverka på idag. Loppis from 10.45-15.00 och sedan har det varit full rulle fram tills nu med annat. Nu har jag i alla fall dragit på mig mjukisbyxorna och ett linne och sitter och myser. Varenda muskel i kroppen värker... Jag tjänade i alla fall 1300:- idag på loppisgrejor, vilket enligt mig, är helt ok! :)

Nu ska jag gå i ide ett tag.

Svar: Negativt

Jag fick inte jobbet på förskolan jag var på intervju för i veckan. Dock vill jag sända ett varmt tack till de människor jag träffade där och de som höll i intervjun. Fantastiska människor och snabbt beslut, de sköttes snyggt på alla sätt! Men det är klart att det alltid är en besvikelse. Nu vågar jag inte hoppas mer... Jag ber.

I love you stupid

Lite bilder från dagens promenad :)











Lite smått och gott på mina älsklingar. Hunden heter Rocky och fyller tre år i september, hästens fullständifa namn är: Tell Me Horniline, men för mig är hon bara "Tellan" och hon är min alldeles egna prinsessa :)


Hej!

Idag gick jag på stan med Daniels mamma Anette. Vi hade jätte trevligt och tiden flög iväg med dubbelvikta kroppar av skrattattacker, lunch, sko-provningar och väsk-sökande. Fem timmar försvann hur fort som helst, jag märkte aldrig hur fort tiden gick. Jag som är den sista som bör shoppa kom ändå hem med tre kassar... Den ena var inte mitt fel ;) Anette köpte dessa skönheter från Bianco åt mig! :]



                                    Bli avundsjuk.


Riktigt snygga! Fyndpriset var 250:- inte illa alls! Tack igen Anette! :) Efter detta första inköp så gick vi och åt lunch på Starz, Ceasar sallad idag igen, jag blev helt såld på den. Övriga fynd som gjordes under dagen var dessa:



Bortsett från mina skönheter från Bianco så fyndade jag även ett par svarta pumps med kilklack på 59:an för 250:- (ordinarie pris 500:-) en vit handväska från Åhléns 49:- (ordniarie pris 199:-) och en svart axelremsväska för 299:- do inte på rean, men den var så fin och jag blev så kär!


Vill passa på att inflika ett STORT GRATTIS till Sanna och Johan som idag blev husägare! De vann budgivningen på sin drömkåk i överboda! :D

Avslutar dagens inlägg med något som beskriver hur jag känner mig, eller rättare sagt, har känt mig hela dagen [Eller något sådant...]


"Vi går till attack som dampbarn med dampryck
medans kuken står och viftar med långfingret framtryckt
Och det hade vart en vanlig dag om vi inte hade slagit vad
om vem som kunde visa arslet för flest dagisbarn"

(en bit ur Fronda:s låt "dampbarn med dampryck")


What a beautiful morning

Det var det tills jag kollade termometern i morse. -31 grader! Daniel bil är trasig, mina föräldrars bil gav upp igår, erkkis bil startade inte i morse och jag skulle på en ansällningsintervju på haga klockan åtta... Till slut fick han låna sin mammas bil så vi alla tog oss i väg. Han var en pärla och släppte av Daniel och mig innan han begav sig för att dumpa lillan på dagis för att sen själv kunna åka på jobbet. Tack!!

Inervjun gick nog bra, det tår mellan mig och en annan person så förutsatt att denne inte är något underbarn och kan sjunga och spela alla instrument i världen så hoppas jag att jag ska få tjänsten om det inte blir något av på det andra stället som verkar varpå G. Får nog slutgilitg beskecd om det på torsdag, så jag uppdaterar mer då.

Efter inertvjun gick jag till simhallen där jag sedan satt och tinade upp tills Emmy dök upp (: vi simmade 50 längder och var såå duktiga, trots att jag höll på drunkna x antal gånger då hon fick mig att skratta så mycket att det kändes som att jag svalde halva bassängens pissvatten ;P När vi flummat klart drog vi vidare ned på stan och åt en himmelsk caesar sallad på starz! rekommenderar denna varmt, med fetaost istället för bacon...

I kväll blir det filmer, vin och Ben & Jerrys då vi ska catcha up vad som hänt under de gångna åren då vi inte haft någon särskild kontakt. Jag är så glad att jag träffade dig på coop den där dagen stumpan!


Kyla

Jag älskar "vakna med the voice" det är min morgonsyssla. Sitta på rumpan under ett stort duntäcke i vår bäddsoffa och titta på detta härliga morgonprogram! :) Synd bara att radiokanalen inte finns här i Umeå... Det hade ju kunnat lysa upp ens dag istället för att behöva lyssna på Gerts alla sex-skämt i RIX FM.

Jag ska återgå till min soffa och duntäcket innan det är dags att ge sig ut i kylan. Morgonpromenad med Matilda står på schemat, sedan blir det stan och möta upp med Tea.

Puss!

sweetheart!












I love my man, and he knows, I love my chocolate too... ;)

Oseriöst

Jag känner mig hängig, deppig och butter. Tre små dvärgar bor inuti mig idag. bluäh! Snälla ge mig bra nyheter i kväll....!

4 the last time

Nu sitter jag förmodligen vid min älskade lilla mini PC och skriver för sista gången. Den ska nämligen säljas till helgen :'( Det är Daniels lillebror som ska ha den, tror jag. Jag kommer sakna den... Den har ju trots allt varit mig trogen många vakna nätter när tankarna tränger sig på och det enda som botar är att få skriva ned tankarna, få dem ur systemet. Vi blir inte helt utan dator som tur är, but still.

Goodbye my lover, goodbye my friend...

Totalt blond

Ja, vad säger man? Jag är blond och inte lite heller. Igår på jobbet satte ordningsvakten handklov på min ena handled och när jag sa åt honom att låsa upp så skrattar han bara och säger att han har glömt nyckeln! Haha, jätte kul. Lite låtsad panik och sedan lyckas jag lirka mig ur den själv ;D varpå han sätter den runt handleden på nytt och hårdare den här gången. Nu kommer jag omöjligt loss trots att jag har en hand fri. Killen som jobbade som entrévärd och dessutom pluggar till polis sa något jag inte hörde och började knacka den andra mot pallen, så jag mitt nöt böjer mig såklart ned för att se vad han gör, är helt inställd på att han ska hjälpa mig loss!? Nejmen vad gör han? Jo han låser fast den andra kloven i stolsbenet! Toppen. Där står jag som ett nöt och lutar mig över en pall med tre karlar garvandes runt mig. Haha, händer det lite på jobbet så får man fixa underhållningen själv. Oftast verkar jag falla offer för de andras skratt... :P

Jag trodde inte ens att det var möjligt men jag fick höra en hel uppsättning blondinskämt som jag aldrig hört förut? Nu minns jag dem såklart inte, men det är grejen. Jag är blond och jag kommer undan med det ;)


Can you see right through me?


hjälp jag är bloggaddicted!

Jag har kommit fram till att jag är bloggberoende, mer av att läsa andras bloggar än att underhålla min egen! (?)
Men hur som helst, hjälp! Haha jag är bloggaddicted. Tragiskt.

Känsliga läsare VARNAS.

Jag kom på att jag inte skrivit om detta tidigare, förmodligen för att jag själv varit i chock sedan jag fick veta. Kvinnan jag köpte min häst av leasade en ny häst som står i samma stall som hennes fd. De hade åkt till Sundsvall för att starta i travet för några dagar sedan. De samåkte tillbaks till Umeå med någon annan så de hade två hästar i finkan. Hästarna bråkade en del med varandra så de stannade till då och då för att kolla till dem. Men efter ett tag verkade de som att de lugnat ner sig.

När de till slut kommer fram och stannar vid stallet och öppnar finkan så är det blod överallt. Det var den fd ägaren till min häst, vars nya häst hade trillat omkull i finkan. Benen hade glidit in under skiljeväggen. Hela ryggen var ett öppet sår.

Räddningstjänst och veterinär tillkallades. Hästen kommer att bli återställd igen, men hon lär knappast gå in i en finka frivilligt inom en snar framtid.

Idag var första gången som jag själv fick se såren och jag kan lova att det vände sig ganska ordentligt i magen. De ser ut som att en björn har attackerat hennes högra sida. Det finns bitvis inget skinn kvar, rivmärken och intorkat blod överallt. Nej fy, jag mår dåligt när jag skriver detta... Stackars häst! Tack och lov har hon en fantastisk ägare som tar oerhört bra hand om henne med tanke på omständigheterna.

Ägaren var på fest förra helgen och hade den maximala oturen att halka och bryta handleden, så hon är själv gipsad och hästen skadad... Men de kämpar båda två på och kommer förhoppningsvis snart att vara på benen igen!

Jag vill påpeka att de stannade ett flertal gånger och tittade till hästarna under hemfärden. Att detta hände var en ren olycka och oturligt nog upptäcktes det inte förrän de var hemma.


Mardrömspass.

Jag kommer ha ett mardrömspass i kväll. Jag har fruktansvärd magvärk och har endast sovit 5 timmar i natt. Har inte kunnat sova något under dagen heller trots att jag är trött som en spruta. Jobbar from halv nio tills vi är klara, vilket kan bli alltifrån halv tre till närmare fyra i natt. Beroende på hur mycket folk det blir. Jag känner inte peppen just nu, bara smärtan som gör sig påmind :/

Förutom det så mår jag bra, för er som undrar :) Söker fortfarande aktivt jobb och är ganska nöjd över mig själv eftersom jag lyckas hålla igång aktivt fortf. Det känns som att jag varit arbetsös en evighet nu, men det är bara lite mer än en månad :P Kände inte riktigt motivationen igår när min jobbcoach sa något om att snitt tiden innan någon som har blivit arbetslös får en ny anställning ligger på 12 månder nu, vilket är en ökning med 6 mån efter krisen.... *suck*


My ipod were still alive!

Åh tack gud!

Jag har inte riktigt koll på exakt hur länge vi bott i Röbäck nu? men lätt i alla fall fyra månader måste det vara. Under hela denna tid har min ipod varit borta och jag har letat som en tok utan resultat. Men idag, IDAG så hittade jag den! <3 högst upp på hyllan ute i det svinkalla förrådet i en låda låg den. Med en tår i ögat gick jag in och letade fram laddaren för att ge den ett upplivningsförsök. Det funkade. Trots extrem kyla där den har legat alldeles naken i snart fyra månader så övrlevde den!

Nu är den fullt laddad både med musik och batteri.

Jag njuter.


mjau

Jag har noll inspiration. Ja vill ha ett jobb. blä.


RSS 2.0