Är jag en jubelidiot?

Planerna för kvällen var en trevlig parmiddag hos Daniels brorsa Johan och hans flickvän Sanna. Jag och Sanna var tom ut igår och handlade till middag och diverse dryck. Det var sjukt mycket folk ute så vi tyckte det var lika bra att fara ut dagen innan, även om det skulle vara öppet idag också. När vi hade packat in allt i kylen och Sanna farit iväg för att jobba sitt nattpass så ringde min telefon. Det var min vän michael, som undrade om jag ville tjäna lite extra pengar. Han undrade om jag kunde tänka mig att hoppa in och sitta i inträdeskassan på Harrys på nyårsafton. Jag får väl säga att det var med blandade känslor jag tackade ja, jag blev såklart oerhört glad att han tänkte på mig för han vet hur mycket jag vill arbeta! Men det kändes väldigt tråkigt eftersom det blir det 3:e nyåret jag missar att fira med älsklingen och nu är vi ändå i samma stad...Väldigt tråkigt men jag kände att jag måste ta chansen att få in foten. Får dom se mig arbeta och gillar vad dom ser (vilket jag verkligen håller tummarna för!) så kanske man har en chans att få komma tillbaka :)

Även om det känns svinigt av mig så skulle det nog i längden vara ännu dummare att tacka nej första gången de ringer och ber mig hoppa in... Eller? Är jag bara världens största jubelidiot?

Till alla er andra får jag önska ett trevligt nyårsfirande. Vi ses på Harrys! ;)


7 pounds

Jag gråter fortfarande. Vi har nyss sett klart filmen 7 pounds, med Will Smith i huvudrollen. Oj! Det är allt jag kan säga... Det var väldigt längesedan jag såg en film som berörde mig så djupt som denna film har gjort. Jag är rörd och skakad. Will Smith är en otrolig skådespelare, men det visste ni säkert sedan tidigare också, men om det är möjligt, så har han överträffat sig själv i denna film. Se den!

Jag och Daniel var tidigare idag på stan och shoppade lite, jag kom hem med lite nya underkläder, en klänning till nyår och ett par helgrymma leggings! (bild på dem kommer framöver) men nu ska jag ta och gömma visa kortet för mig själv. jag är ju livsfarlig! Älsklin köpte, på min inrådan en sjukt snygg t-shirt och en väst som han ska ha på nyår. Han blev ännu snyggare än vanligt ;)

Nu ska jag försöka lugna ner mig lite. Tror att ett varmt bad med lite goda dofter och en bra bok kan hjälpa mig med det. Jag återkommer när orken infinner sig igen...

Puss

Mjaauw!

Jag hoppas ni alla fick en lika härlig julafton som jag hade igår med mina älskade.Trots att det blev en del fläng hit och dit innan vi äntligen fick sätta oss ned hos mina föräldrar och njuta av lugnet och gott fika.

Som alltid så slår Daniel in en fullträff och jag är nog med största sannolikhet den mest bortskämda flickvännen :] För det första fick jag Bodyshop:s STOORA giftbag, men 24 paket och sedan igår... Ja, ni ser ju bilden! Gissa vem som var kamerakåt igår? ;) haha! TACK älskling, du är bäst!

(Bilden)

http://www.letsgodigital.org/images/artikelen/47/samsung-st-550.jpg


Såå vad fick Daniel av mig? Han fick ett playstation3 (slim) och en ny neccesär, converse allstar. Hoppas han blev lika glad för klapparna han fick av mig som jag blev för dom som jag fick av honom :)

Nej, nu ska jag snart ge mig ut i snön med hunden. Han ääälskar snön! ;) och sedan blir det nog en ridtur ut i vinterlandet också :)

Puss på er och ha en fortsatt härlig ledighet!


Hinner inte med

Min hand är enorm och gör ont. kommer utebli från bloggandet mer än vanligt tills den är ok igen.


Idag ska jag bo framför tv:n med chips och cola för att lindra min bakisångest och försöka må bättre angående allt. Just nu är det mörkt. Min hand gör ont.


Min "lediga" dag

* Diskat undan all disk (för hand)
* Dammsugit och torkat golv uppe och nere
* tvättat två maskiner (ska slänga in tredje nu)
* badat hunden
* Varit i stallet och fixat + ridit en timme

Kvar att göra:

Möte med ansvarig på PL data
producra smycken?
DUSCHA nr1 förstås!
städa klart övervåningen
kommer säkert på mer sen...det var min "lediga" dag det...

Dance your ass off

Ja, men man kanske skulle anmäla sig?  haha :D

Cant sleep

Jag är en pensionär... Jag går och lägger mig tidigt och sedan går jag upp i ottan för att jag gillar känslan av att "få ut så mycket som möjligt av dagen" men det slutar ändå alltid på samma sätt. Jag ligger och läser en bok i soffan, ser lite på tv och gör ingenting jag borde egentligen. Sen börjar dagen och det finns alltid över en miljon saker att göra, känns det som.

Kroppen behöver sova, jag är helt slut, men det går inte. Jag kan inte sova...

RSS 2.0