Myskväll

Hej!

Just nu är jag hemma hos mamma. Det är så oerhört skönt att vi har såhär nära till varandra men att vi båda ändå respekterar varandras privata och inte går förbi och hälsar på varje dag, trots att det är nära. Det är sånahär kvällar jag värdesätter. God middag, massa prat och skratt, efterrätt och en liten avrundning med idol :)

Rocky är också med, han är som en bebis. snacka knähund. Trodde jag skulle dö av skratt när han hoppade upp i mammas knä när hon satt i fåtöljen! Vi snackar alltså ingen liten hund. Det här är en två-årig schäfer! haha :D Han är så go!

Jobb i morgon igen. yey. .


Svep mig med långt härifrån

Idag har jag jobbat som vanligt. Kan inte tala om hur less jag är på skiten nu, men att veta att det faktiskt kommer att stänga igen för gott känns väl inte heller kul. Man får ta det som en slags utmaning antar jag. Jobbsökande låter ändå bättre än arbetslös, eller? Jag är trött och har ont i kroppen, men jag ska fanimej rida idag.

Och så ska jag lägga ut MASSA saker på tradera :)

Förövrigt:less och jag älskar min bästa vän Julia och jag saknar min Deven... kom hem!

Fruktstund

Hej på er!

Barnvakt idag också. Hon är helt underbar. Dock lite tjurigare idag men man kan väl aldrig bli less på en söt bäbi? :) Nu har jag nyss bytt blöja på lilla damen och sedan parkerade jag henne med en skål äppelbitar framför playhouse disney på tv:n Ganska nice och hon är nöjd ;) Tror barnvaktandet för idag snart är slut så jag ska ta och ringa älski så han får komma och hämta mig.

Kanske en ridtur när jag kommer hem. Det är jobigare än man tror att vara barnvakt vill jag lova... Nu sjunger hon. Haha så otroligt söt! :D Ska gå och mysa lite till med lill kussen innan det är dags att dra sig hemåt :]

Pussba!

Barnvakt

Hej!

Nu sitter jag här ensam i ett megahus ute i stöcksjö. Tre plan och vardera är på 120 m2. Lilla Milla sover fortfarande som en stock och en av hundarna ligger och snarkar (!) Själv njuter jag lite av tystnaden faktiskt det är ganska skönt. Hennes pappa är ute och arbetar på gården medans jag är här, det är mycket som ska göras tydligen så han var väldigt tacksam över all hjälp han kunde få med barnvaktande och jag ställer mer än gärna upp! Jag älskar barn :]

Annars söker jag fortfarande jobb för fullt... Men ska jag vara ärlig så känns det som om min ålder är emot mig... Det är som om att jag inte skulle kunna något bara för att jag är 20år?  löjligt. Vad hände med att vara öppensinnad? *suck*

Ska ta och lägga ut en annons om medryttare till hästen min. Känner att det börjar bli dags att se sig om efter lite hjälp så hon får den träning hon kräver. Det flyter på bra men skulle vara skönt med lite avlastning!

lillungen sover verkligen som en stock, hon har lätt sovit i en och en halv timme, oavbrutet. Jag ska tillbaks hit i morgon igen och busa med lillan. Jag längtar! :)

Vad har ni gjort i helgen?

Men dö

Nu är jag utan dator istället bara för att jag nyss lyckats få tillbaks min telefon... Det här är ett skämt!

Fucking Jävla Anka

Jag är så less på äckliga "Anna Anka" vad tror hon att hon är egentligen? "Jag tycker det är jätte själviskt av mammor som är tjocka" "Om min man vill ha en avsugning varje morgon så tycker jag det är min plikt som hustru att ge honom det" Jag tror jag dör. Hur kan man sitta och visa upp sig i svensk TV och säga sådana saker? Hon är nog det äckligaste jag sett. Jag är less på att se hennes fula nuna så fort jag vänder mig om i någon butik, vilken som helst. Såg henne senast inne på Bianco när jag skulle shoppa en väska... what the hell liksom!? en skobutik!?

Arbetslös vid årsskiftet. Söker för fullt... Någon som har ett jobb till mig? eller man kanske skulle göra som en sköna killen och sätta på sig en skylt "Jag är JÄVLIGT less på att vara arbetslös" och få jobb på Hilton hotel...ja varför inte? värt ett försök, dock känns det troligast att det tar mig till ett rum med maddrasserade väggar... *suck*



skadad

Jag är alldeles för arbetsskadad. När jag jobbar hotelfrukost så går jag upp klockan 04.00 vilket har medfört att jag inte kan sova längre än sju på helger. Trevligt.... Man taggar sovmorgon och känner verkligen hur varenda cell i kroppen skriker efter att få sova länge och vila ut, men ändå. Omöjligt. Man är inte världens trevligaste människa när man inte lyckas sova ordentligt.

Idag blir det i alla fall stan med mormor hon var shoppingsugen som vanligt ;) Ska försöka hinna med en ridtur också, undrar om man ska ta det före stan kanske... vore nog lika bra ändå. Ridtur, stan, visa radhuset för mormor och sedan vankas det personalmöte på jobbet. Är det här min lediga dag alltså? Ja det blir då inget ligga hemma idag heller. Jag har jätte ont i halsen...Hoppas bara att inte Daniel smittat mig med sin äckliga influensa.

Maah....ska försöka vila lite till innan jag drar till stallet. När började tiden gså fort?

so long suckers


vad är det för fel på mig?

Älskling kom nyss hem med bakismaten, pizza, såklart.
När colan är godare än själva pizzan, kanske man ska börja fundera...
Jag åt halva min pizza och sen var jag spy less. Jag tycker inte om pizza längre.

Jag ska ta en långprommis med hunden sen, ska försöka få med mig älski också.
Kan vara skönt att prata med en människa ibland också, haha :)

vad gör ni idag?

När lillebror blir stor

Det är helt sinnes hur fort dessa 17 år har gått!? Idag fyller min "lillebror" som inte är så liten längre (185cm lång!) , 18 år! Jag kan knappt fatta det! Igår sprang vi runt på stan och letade varsin outfit dagen till ära och jag tror jag kan säga att vi lyckades! ;) Jag kom hem med en klänning, ett par leggings och en kort "kofta" till det OCH ett par skor som jag absolut inte hade råd till egentligen, men jag kunde inte motstå dem helt enkelt och att det var sista paret i den storleken gjorde ju inte det hela bättre. Så jag slog till. Lillebror kom hem med ett par cheap monday byxor i svart, två skjortor och ett par asgrymma skor han med. Nöjda och glada, mamma betalar!
(Haha det där lät mer illa än vad det var!)

Vi ska vara hos mina föräldrar först klockan ett idag så jag ska nog ta och hinna med en morgonpromenad med hunden får se om det blir en ridtur också, kanske... Får se!

Men hörrni, är det ingen som är pepp på att gå ut i kväll? inte ens lite?:S varför ska alla ha en "vit" månad när jag för en gångs skull är sugen på att gå ut.... !? it sucks.

So long fuckers, jag nås på daniels mobil om någon vill ha tag i mig :)

.

Ett samtal ryckte undan marken under mina fötter.
Full galopp på frusna marker, ut, bort, fly från allt
Det var först när jag kom tillbaka till stallet som jag insåg,
att jag gråtit hela vägen, och tänkt på dig.

Det är inte rättvist. Jag älskar dig så mycket.
Gud är orättvis och jag är trasig, lika trasig som du.
För när du mår dåligt gör jag det. Du är min bästa vän.
Utan dig är jag inget, med dig är jag allt.

Vi ska klara det här tillsammans. Du kan räkna med mig.

7/10

Det närmar sig! På lördag fyller lillebror 18år! galet. Han har blivit så stor och jag har inte ens hängt med... Skulle vilja gå på stan och kika om det finns något snyggt man kan ha på sig på hans stora dag. Om inte annat en anledning att få lite cash av föräldrarna ;) Kanske utgång lördag kväll för övrigt? någon som känner sig sugen? Julia jag tittar på dig! :)

Sitter här nybadad och luktar gott med min nya DKNY och treatment för mitt nyfärgade hår, jag ska bli fin nu. I kväll blir det middag hemma hos mamma och pappa och så kommer mormor i kväll, stooort plus! Älskade mormor.

Nejmen om man skulle ta och göra sig i ordning för att ta hand om hästen... Haha ja, jag tänkte inte på att hästkraken skulle ha mat osv idag, hade för mig att det var tisdag och att ansvaret inte låg på mig för dagen men tji fick jag. Bara att börja promenixa.

Helt ok dag förövrigt, inga intressanta utbrott idag. Tack för det!
Hur har er dag varit?

xoxo

äckel

Du är en äcklig bimbo
I can't stand you

pung

Halsont. Halsduk inne. mängder av te. utan ork. less. mensvärk. irritation. Umgås?

RSS 2.0