So cold!

Jag var ute och gick/busade med hunden i två timmar i morse. Behöver jag säga att jag var ganska stelfrusen/utan känsel i större delen av kroppen när jag kom tillbaks igen? :P Nu har jag bråkat med nyckeln till kolven i tvättstugan ett bra tag så nu gav jag upp. Daniel får fixa det där i stället ;P

Jobb i kväll, måste försöka sova lite mer innan dess annars kommer natten bli till en evighet... Men kul är det i alla fall! (:

vinterpuss&hej

So cold!

Jag var ute och gick/busade med hunden i två timmar i morse. Behöver jag säga att jag var ganska stelfrusen/utan känsel i större delen av kroppen när jag kom tillbaks igen? :P Nu har jag bråkat med nyckeln till kolven i tvättstugan ett bra tag så nu gav jag upp. Daniel får fixa det där i stället ;P

Jobb i kväll, måste försöka sova lite mer innan dess annars kommer natten bli till en evighet... Men kul är det i alla fall! (:

vinterpuss&hej

tee time

Nu ska jag och älskling sätta oss ned och avnjuta varsin rykande varm kopp te framför filmen som han kom hem med. "Gamer"

Min personliga favorit bland lös-te just nu är: Rabarber grädd, från te hörnan i stan. Vilken är din favorit? :)

Har dykt upp lite mer på hemmabloggen, för att titta in klicka här

Oops...

       

www.ellos.se

STORT grattis!

Till min kära syster Sandra och hennes Matti, som idag 2010-01-27 fick sin lilla trollunge. Meja ska hon få heta och hon är den sötaste bebisen i världen! :)

Shoppingförbud

I morse hängde jag på låset till arbetsförmedlingen. Nej inte riktigt, men halv elva klev jag in där och satte mig för att vänta på att de som skulle hålla i intervjuerna skulla komma. Klockan 11 var de på plats som utlovat och jag var anre man in att bli grillad. Det gällde en anställing på den nya affärsidén busplaneten som håller på att byggas ute på strömpilsplatsen. De som var intressanta för tjänsten kommer att bli kallade i veckan som jag förstod det, så det är bara att hålla tummarna då! :)

Sedan mötte jag upp min granne utanför åhléns. Vi gick på H&M och hon fyndade en del kläder till lillan. Sedan blev det kappahl och jag kan som vanligt inte hålla fingrarna i styr utan köpte ett linne (fy på mig!) men det var så fint...och så nedsatt pris... haha jag suger! Nåväl 99:- fattigare gick vi vidare. En löstutte från teknikmagasinet senare satt vi på Sandys och käkade lunch, hur gott som helst!

När jag kom hem gick jag ut med hunden och tog sedan in posten, tragiskt att erkänna men det är typ den största höjdpunkten på dagen, när posten kommer, att sitta och bläddra igenom reklamblad...Jag är tragisk! Men vadupptäckte jag? Jo, jag hade fått 100:- i bonuscheck från bodyshop! Så trevligt! :D

Jag har shoppingförbud. Försök stoppa mig.


Jebus!

Jag och Julia på Luff ungdomsgudstjänst:

Julia: "Tänk ändå att alla såg våra rumpor när vi stod där uppe efter att ha tagit upp kollekten!"
Lina: "Haha, ja, tur att vi har snygga rumpor då! ;)"
Lina: "I bet Jesus wanted to smack our asses!"

*skratt*

Sedan gör vi båda korstecknet över bröstet samtidigt utan att det är tänkt och tittar på varandra innan vi desperat försöker hålla tillbaks ett seriöst skrattanfall medans prästen fortfarande står och predikar.

Ja, vad kan man säga? Den kvinnan är underbar, hon är mitt hopp

Kvällspromenad med mamma och Rocky

I kväll har jag och mamma gått en långpromenad med min älskade hund Rocky. Det är verkligen total lycka att få se honom springa lös och skutta runt som en liten hare i djupsnön. Gud vad jag älskar den hunden! Nu sitter jag och väntar på att äggen ska bli färdigkokta och brödet gräddat. Jag ska äta ett något försenat kvällsfika... Jag har dessutom hämtat upp min brorsas gamla skivstång så nu jävlar, haha ;D Klarade av 13kg och 20 lyft sedan dog jag. Armarna känns som spagetti. Jag är klen. >_<

My love

Smile for the camera ;)


Love is what's keeping me alive


Citron

I morse var jag sr so en citron vill jag lova! Jag bara sparkade och puttade bort daniel när han försöke säga hejdå klockan sex på morgonen. Usch så arg jag var! Sedan när jag vl vaknade vid nio snåret så kändes allt mycket bättre.

Jag var hos jobbcoachen igår, kändes bra att ha varit där och pratat med henne. Hon hette Åse och var hur trevlig som helst! Vi pratade på lite om hur jag tänk gå vidare med mitt arbetssökande och vad jag har för framtidsplaner mm. Samtalet flöt på lätt och en timme flög förbi! Det var med lätta steg jag lämnade hennes kontor. Nästa möte blir den 3/2 -010 och det känns bra! Jag kan varmt rekommendera att skaffa sig en jobbcoach om man är arbetslös och vill ha lite hjäl på traven med att kanske läsa igenom sitt CV eller liknande! Det är alltid bra med ett par extra ögon :)

På morgonen har jag redan hunnit baka en plåt med tigerkaksmuffins till daniels födelsedag den 21:a. Hoppas att allt fika räcer... vet ju inte hur många som har tänkt komma eller så, men vi får nog bjuda på fika till helgen. Typ söndag för jag jobbar både fredag och lördag och det känns som att det är fullt upp under dagarna, men vi får se... Eftersom Daniel tydligen läser min blogg lite då och då så tänker jag inte skriva något om hans present, men jag hoppas att han ska bi nöjd. Det var extra svårt den här gången att hitta på något bra :S

Nu ska jag städa upp lite efter att ha stänkt smet i hela köket ;)

Jobbcoach står på schemat

Hejsanhoppsan!

Idag ska jag på arbetsförmedlingen och träffa en "jobbcoach" då känner man sig inte alls dålig på att söka jobb? :P Nej men det ska bli spännande att se vad denne kan erbjuda för hjälp. Jag återkommer senare om hur mötet gick!

Barnvakt

Nu ska jag åka till min söta lilla kusin och sitta barnvakt :)


Motivation hej!(då)

Lördag morgon, borde man inte vara överlycklig för att det äntligen är helg? Mja jo..i vanliga fall skulle jag ha varit det! Men dagarna flyter liksom bara ihop nu när man går och är arbetslös. Jag har dock glada nyheter, kanske mest för mig själv men jag kände att jag ville dela detta med er också! :) Jag var ute och promenerade med grannen i torsdags och svängde förbi ett dagis här i röbäck för att höra om de behövde någon som skulle vilja göra en jobbpraktik. Till min stora lycka så lät det rätt positivt! så jag ska dit igen på måndag med CV och lite mer utförliga uppgifter :) Samt att direkt jag kom innanför dörren så ringde de från Harrys där jag fick hoppa in och jobba på nyårsfton. Jag har åtta pass inbokade att jobba, sweet! :D

Idag vet jag inte hur jag ska få allt att gå ihop? :/ Jag och grannen ska ta en promenad, jag ska rida och jag ska hinna måla panelen vid trappen innan det är dags at åka ut till ansmark och sitta barnvakt åt min lilla gullekusin :) Synd att vädret var så grått, man tappade motivationen till allt litegrann. Nej nu ska jag rycka upp mig! börjar med promenaden då så får vi se vart det leder sen :)


Mu(let)

Usch det är total gråskala ute. Jag borde rida idag, jag borde promenera idag. Så många "borde" men så jävla lite ork... >_<

2010 blir ett bra år

Jag har en känsla av avv 2010 kommer bli ett bra år! Än så länge ser det lovande ut. Det enda jag egentligen saknar är ett jobb. Det hade inte suttit helt fel. Men annars så är en resa till skåne inbokad. den 26:e mars åker jag och mamma. Tillbaka i stan igen den 5:e april och sedan fyller jag år den 9:e känns dock inte som att just det är något att hurra över, jag har trivts jättebra med mitt år som 20 och skulle gärna vara det i några år till, haha! Och om allt går enligt planerna så åker familjen Lundström till Tunisien den 3:e Juli och stannar en vecka med sol och bad. Jag hoppas,hoppas,hoppas det blir så! Resan är iaf bokad så om inget dyker upp så blir det verkligt! :)

Idag har jag annars drömt mig bort till varmare platser, städat, badat hunden... ja i stort sett allt som jag egentligen skulle ha gjort igår... :] ska försöka övertala Daniel att vi ska hämta den gamla byrån hos mamma och pappa i helgen så jag kan sätta igång och slipa ner den fula betsen och göra den fin.

Hittade ett jättefint väggord idag också! Vad tycker ni om detta?



one thing done, just a million left to do...

Morgonpromenade är avklarad. skönt med frisk luft!

Nu har jag bara kvar en miljon saker att göra...
*städa
*bada hunden
*torka golv och dammtorka
*gå minst femtusen steg till...
*äta något?

och listan fortsätter med saker som jag förmodligen kommer på under tiden jag gör de andra. *LESS*

morgonwalk

Morgonen började sämst idag. Utan att gå in närmare på det så vill jag bara säga att jag hoppas att dagen ska bli bättre. Morgonpromenad med mamma och rocky står på schemat sedan städning... sa jag att jag hoppades att dagen skulle bli bättre? :/

Potatisklyftor och morötter i ugn, mums!

Nu har jag nyss stoppat in middagen i ugnen. Det blir hemmagjorda potatisklyftor och morotsstavar i ugn, mums! Jaja klockan är väl lite väl sent för att äta middag men bakisheten har gjort mig enooormt seg hela dagen! så jag skyller ifrån mig. japp det gör jag :} Nu börjar det lukta gott ända hit bort mot soffan. Ringde till älsklingen och kollade vad dom hade för sig, han är som vanligt hos sin bror och spelar tv spel. Han vart avis när jag sa vad jag skulle äta och bad mig göra lite extra så han kunde få med sig som lunchlåda i morgon ;) klart han ska få det!

Nu ska jag gå och titta till godsakerna. Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!

Puss

Bästa utgången på länge!

Gårdagen kan diskuteras. Kvällen bjöd på vinpimpling med is och jordgubbarf hos min Julia, underbart! Sedan bar det av vidare mot liljansberget och "förfesten" efter att ha väntat alldeles för länge på somliga så kom vi slutligen fram. Där spelades det U-båten (?) och diverse andra dryckesspel. Någon blev lite för full och hade inte koll på alla rörelser vilket resulterade i mycket spill på bordet, jag blev halvt dränkt i vatten samt fyllehicka i duschen, mindre trevligt.

Jag och Julia promenerade i kylan till Corona mest pga lathetsfaktorn ;P Där var det dock vääldigt stängt så vi fick slutligen skjuts av matilda, tack! Väl i stan var det bara att ställa sig i kö till rex. Kön var lång och kissblåsan trång, så det var mest drygt att stå där i kylan fastklämd mellan alla som verkade vara över 180cm långa. Vi träffade dock ett gäng roliga norrmän i kön som underhöll oss med "guleböj" och "rumpetroll" haha, underbart.

Väl inne så var det toppen, jag har alltid kul med min Julia, hon är bäst! vi dansade och svepte sanfransisco, lovely. Jag älskar den kvinnan hon utgör en stooor del av mitt liv, den bästa delen :)

Love you hun!


tjuvläsning!

Tydligen så tjuvläser Daniel min blogg! Han erkände igår, haha! tur man inte har skrivit något om hans födelsedagspresent här då! *puh* hade ju sugit om han hade fått reda på vad som planeras för att han läser det här! Nej du älskling, du får vara nyfiken ett tag till! ;)

everybody loose something in the end

Vissa människor man träffar längs livets väg gör sådana intryck som man aldrig kommer glömma. Ibland är dessa människor helt omedvetna om det och ibland låter vi dem veta vilken sorts intryck de gjort. Det finns människor man önskar allt gott i livet och som man hoppas alltid kommer finnas med en, men så blir det aldrig. Människor förändras, liv förändras. Jag hoppas att du trivs där du befinner dig idag och att du är tillfreds med dig själv.

Jag utkämpar fortfarand ett dagligt krig med mig själv. Jag är fortfarande inte nöjd och kommer nog aldrig att bli det... Men jag är nöjd med vart jag befinner mig i livet och med vem jag är tillsammans med. Jag hoppas att resten kommer sen.

Du lämnade djupa intryck hos mig. Konfirmationslägret på strömbäck kommer jag aldrig glömma. Du var där och du såg mig, du hörde mig, du räddade mig. Jag vill att du ska veta, att du gjorde intryck på mig och jag kommer aldrig glömma dig.

Jag önskar dig allt gott. Min ängel


hejhoppgummisnopp

Hej!

Sitter och slöar lite innan jag ska iväg på dagens tur. Det blir en ny tur till Jysk för inköp av ännu en klädställning och lite galgar. sjukt kul att köpa in *not* men nu ska här iaf bli ordning på mina prylar! En ställning för vardags och en för lite mer partaj. Det ironiska med det är att party ställningen snabbt kommer vara full medans vardagsställningen kommer vara halvfull en längre tid... och jag som nästan aldrig festar!? hur gick det till, haha :) Fick mina kläder från ELLOS igår. riktigt nice och allt passade perfekt :)

Idag ska jag även försöka ta mig ut och rida i kylan
Måla väggarna vid  trappen då älskling var så duktig igår och tapetserade med easy cover
STÄDA!
fixa i ordning min "walk in closet"

Ja.... det borde väl fylla ut en del av dagen iaf! :) So long suckers!

Min underbara

Det finns ingen annan jag kan prata med i telefon i nästan en timme och när vi lagt på alltid bli lika chockad över tiden, då det känns som om vi bara pratat i 10 minuter.


Det finns ingen annan som jag kan berätta allt för, även det mest privata.


Det finns ingen annan som förstår mig som du gör.


Det finns ingen annan som alltid får mig att le inombords när allt känns hopplöst.


Det finns ingen annan som kan ge mig ny insikt i livet varje gång vi talas vid.


Det finns ingen annan jag skulle drömma om att gå på balen med.


Det finns ingen annan som du!





en lista för omväxlings skull

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att vakna på morgonen och inse att jag kunde ligag kvar i sängen precis så länge jag ville!

Vad gjorde du kl 08 imorse:
Sov


Vad gjorde du för 15 min sedan: pratade i telefon

Det sista du sa högt:
"puss"


Det senaste någon sa till dig: "Jag älskar dig"


Vad har du druckit idag: ett glas mjölk och en festis


Vad var det senaste du åt: pannkaka! :D


Vad var det senaste du köpte: handdukar, klädställning, snuttefilt åt vovve


Vad är det för färg på din ytterdörr:
vit


Vad är det för väder hos dig nu: klart och kallt, för kallt!


Godaste glassmaken: mjölkfri vaniljglass!


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja! (hopplös romantiker)


Sover du tungt:
Nej inte särskilt

Drömmer du mardrömmar: Inte särskilt ofta faktiskt!


Trivs du med ditt jobb: skulle nog ha gjort det om jag haft ett ;)


Favoritklädsel: loose


Favoritlåt just nu: New york


Vad ser du om du tittar till höger
: en vit vägg


Vad gör dig glad just nu:
Min underbara sambo och mina djur

Vad ska du göra härnäst: städa


Höger eller vänsterhänt: Höger


Humör just nu:
glad, mysig


Favoritgodis: Choklad helt klart!


Kläder just nu: Leggings, svart topp med nit-immiation på axelbanden


Sommarplaner:
Relaxa


Hur många kuddar sover du med: en om jag inte snor daniels också!


Spelar du något instrument
: Inte på en seriös nivå


Morgon eller nattmänniska:
morgon!


Vad är viktigast för dig
: Min familj


Är du kittlig
: Alldeles för mycket!


Snarkar du: nej tack och lov!


Stjärntecken: Vädur


Äckligaste insekten:
Spindlar..uuhhh


Längtar du mest efter just nu
: Min mormor.

Morgonpromenad med hunden

Nu ska jag snart ge mig av med hunden på en promenad till stallet. Det ska komma en tjej som heter Saga klockan 11 och provrida min lilla pärla. Hoppas att allt ska gå bra och att hon sedan vill fortätta hjälpa oss. Skulle underlätta en hel del! Jag är jätte peppad så jag hoppas att allt ska gå bra :)

återkommer senare om hur det gick!


Mamma är bäst!

Jag måste bara tillägna min kära mor ett inlägg. Hon är helt enkelt bäst! haha, mamma, jag älskar dig!

Idag på stan:

Jag är ett stoort fan av make up stores smink så när mamma började tjata om att hon behövde en ny foundation och tyckte den hon hade nu inte var riktigt bra så kunde ju jag såklart inte hålla mig. Upp på make up store och få hjälp att hitta rätt färg. När vi stod i kassan frågade mamma om det inte var något jag kudne tänka mig att jobba med och jovisst skulle jag kunna tänka mig det men det krävs ju såklart utbildning. Jag fick lite info och tips av en av tjejerna som hade gått den utbildningen och ja... hon var jätte trevlig och söt, men sminket var inte rätt i nyans någonstans. När vi kom ut på gatan igen kunde inte mamma hålla sig utan hon lade av en riktig kommentar.
Mamma: Men hur hade hon sminkat sig egentligen!? det såg ju ut som hon hade trillat ner i den mörkaste nyansen foundation och sedan fått lite puder på det!

Haha! Dum mamma, fy! :P Vi hade en jätte trevlig dag på stan tillsammans. Vi två är oslagbara! ;D

Överkörd

Jobbade mitt första pass på Harrys igår. Stod i entré kassan och tog betalt. Det gick över förväntan och alla de som jobbade där var hur trevliga som helst! Jag blev glatt överraskad eftersom jag var spynervös innan :P No need to! Jag kände mig välkommen nästan på en gång och blev även tillfrågad om jag ville jobba fler extra pass. Sävklart vill jag det! :)

Idag känner jag mig rätt överkörd kan jag lova. Men det var det värt :P Jag hade ett trevligt nyår, trots att jag inte fick fira det med min älskling, i år heller. Vi ska fira i kväll istället jag och mitt lilla fyllo, haha ;D hoppas alla ni andra också hade ett trevligt nyår.

xoxo

RSS 2.0