Du är älskad!

Jag har varit med julia idag, för första gången på alldeles för länge(!)
Vi shoppade lite och åkte sedan hem till hennes urmysiga studentlya.
Där passade vi på att pyssla lite, hon är ju redan väldigt duktig på det hon gör,
vilket ni själva kan se på www.juliapysslar.blogg.se :) Själv är jag en total nybörjare.
Detta var vad jag lyckades åstadkomma, lämna gärna en kommentar om vad ni tycker :)

     
örhängen med strass       armband med döskalle   Till mamma, hjärtat är ljusrosa
                                                                                         egentligen syns dåligt på bilden...











simpelt men fint,
enligt mig iaf :)
Vad tycker du?




puss


Update!




Godmorgon!

Ledsen att jag inte varit så aktiv här. Det går bra i alla fall, vi har målat väggarna nu och snartsnartsnart ska vi åka och köpa vårt nya golv! :D Jag är så peppad att jag inte vet vart jag ska ta vägen! >_<  Det kommer bli så sjukt snyggt. Vi var och kollade på olika golv igår och fick en hel del ideér till andra projekt. Tex trappen vi ska bygga senare. Tänker inte avslöja allt här och nu för då är det ingen vits att komma tillbaks och läsa om vad som händer, så jag lämnar det såhär för tillfället... ;) Kom tillbaks mot helgen igen så ska det nog finnas lite nya pics!

Puss

morning kisses

Godmorgon!

Då har man fått lön...och blivit fattig igen. Jävla räkningar. Aldrig kul. Idag jobbar jag 10-18.30, inte så spännande. Sedan måste jag och daniel ta tag i oss själva och åka förbi skolgatan och lasta in det sista från gamla lägenheten. this day will suck more then ever.

haha

Älskar du inte att vakna upp efter en utekväll med sminket kvar, håret som ett enda stort knullruffs, någons örhängen (!?) och hälften av kläderna på? Det var iaf vad jag gjorde i morse. Dock verkar jag till min lyckliga upptäckt ha klarat mig hyffsat från baksmälla trots det som rann ner igår. Idag blir det prommis, städa ur gamla lägenheten och ev en ridtur med brander. Den här dagen kommer bara försvinna och jag önskar att jag hade kunnat leva på minnet av hur kul jag hade igår, men jag minns inte. Jag vet bara att det var väldigt trevligt för ångesten har inte trängt sig på, ännu. Om jag sa något olämpligt tll någon av er som var med, förlåt! Annie, du är min underbara tuuseba! Luvluvluv <3



fyllo

Japp då har man varit ute på krogen-. Pipes med andra ord- sjukt trevlig kväll! Trevliga männsikor, gamla underbara ansikten. Kallad för trippel Bkupa och totaldissade han som sade det, haha. En gammal idiotmobbare som var där. stryk ska han ha, alla ville slåhan, Annie, we like old beef as I say. I luv younso fucking much. Stavninbehn blev inte den bästa full som ettgt ägg fotf.

PUSSBA

Måndags ångest

Måndag igen. Jag är dock ledig idag, från jobbet iaf, dock inte från flytten. Ska spendera min dag i gamla lägenheten och tömma det sista i skåpen, städa och skrubba. Vill du göra mig sällskap? ;) kom igen, jag vet att du vill! vad kan vara roligare än att flyttstäda på sin lediga dag? nåja....

Hej och hå!

Hej på er! ledsen att jag inte varit så aktiv på senaste tiden men det beror mycket på den pågående flytten. Vi har en del kvar i gamla lägenheten men vi har också börjat fylla den nya. Mer om projekten i nya radhuset kan ni läsa om här: www.evalinamichaela.blogg.se Idag börjar projketet. Enjoy!

i väntans tider

Nu sitter jg här och väntar samt HOPPAS på att veterinären kommer ihåg att ringa mig. Han är "jourveterinär"  och sköter självklart alla akuta fall i förstahand, så det är omöjligt att boka in en fast tid med honom.... Han skulle ha ringt mig halv nio så jag börjar känna stressen nu... fan.

Gå in och kika på min nya blogg, www.evalinamichaela.blogg.se där kommer det läggas upp bilder och diskussioner om hur det går i nya radhuset, samt så är det öppet för tips och ideer om allt ifrån inredning till trädgårsarbete! Titta förbi :)

Jag borde

Jag gillar att ha mycket att stå i, men kanske inte sista dagen av semestern... Jag borde gå ut med hunden nu. Sedan fixa håret för att sedan möta upp Daniel och åka till vår hyresvärds kontor för att skriva på uppsägningspapper för att sedan få besök av mamma och hennes väninna som hälsar på från skåne och sedan springa ner på stan en sväng, sedan höra med sanna vilken tid hon ville komma och rida för att sedan möta upp de tidigare ägarna till radhuset vi köpt för att gå igenom allt igen och sedan vore det kanske bra att klämma innågot att äta också. Så många "borde" och så lite ork, jag vill bara njuta av sista semesterdagen....suck.

mixed emotions

Igår: Trevlig utgång med toppenbrudarna! Träffade en hel del fina människor sen tidigare och självklart en del som jag helst aldrig vill se igen, men de undvek jag så gott jag kunde. Aldrig att jag skulle sjunka till deras nivå, jag är en större människa än så. Förutom det så var det en trevlig kväll men jag kunde verkligen inte hjälpa att verkligen bli irriterad över vilken "köttmarknad"  krogen faktiskt är!? Jag och brudarna gick upp en sista sväng innan de skulle stänga klubben och vi var i stort sett de enda tjejerna bland ca 15 killar. Det tog inte mer än 3 sek så var vi omringade av testosteron höga tonårspojkar och några äldre varianter. Vi körde vårt eget race och bröt oss ur cirkeln. Herregud. Ska man inte kunna gå ut på krogen bara för att ha kul? Måste det betyda att bara för att man är ett gäng tjejer så vill man ha killars taffsande händer över sin kropp? Nej, jag blev less där.

Men då såg jag honom. Det var en kille där mitt på dansgolvet som verkligen körde sitt eget race, han verkade inte bry sig om något annat än musikens pumpande beat. Hans stil var egen och jag tror inte han var "dansare" trots de sköna movesen han bjöd på. Han var bara så skön så jag kunde inte låta bli att lnacka honom på axeln och säga det till honom, jag inedde snyggt med "Jag stöter inte på dig nu,OK?" haha snyggt. Men fortsättningen löd något i stil med "Jag måste bara säga att jag tycker du har en så jävla skön stil!" Han var verkligen annorlunda, helt inne i musiken ch han dansade för sig själv och inte för någon annan, jag gillade det.

Efter en helkväll på krogen i högklackat och halva tiden ute i regnet så är man rätt slut, vi var fyra stycken som trängde in oss i en telefonkiosk för att komma undan regnet och sen kom två killar. Det enda jag minns av det var "manhore" och "icecream" sjukaste samtalet på länge, haha :)

Allt som allt, en trevlig kväll med trevliga människor.

Idag: Snuskigt bakis.

RSS 2.0